Имате въпроси? Обадете ни се тел. 0700 450 12
Изкупуване на задължения

Изкупуване на вземания

В областта на изкупуване на вземания, Макроадванс АД е една от най-опитните и добре капитализирани компании, които оперират на територията на България. Външите ни партньори са с многогодишен и установен опит не само в България, но в европейски и световен мащаб.

С оглед на изградената практика и доказан професионализъм в процеса по цедиране на вземания, „Макроадванс“ АД е предпочитан партньор сред някои от най-големите банкови институции, между които „Банка ДСК“ ЕАД, „УниКредит Булбанк“ АД, „Алфа Банк“ АД, „Райфайзенбанк (България) ЕАД и други.

Установената водеща позиция на българския пазар, както и значителният финансов ресурс, с който разполагаме, ни дадоха възможност да придобием множество вземания.

Предлагаме на нашите партньори бърза и справедлива оценка на оферираните портфейли, ефективност и професионализъм при съпътстващите договор за цесия дейности. Приоритет за нас са коректността и професионалното отношение спрямо нашите клиенти. Стремим се да запазим репутацията, както на доскорошния кредитор, така и тази на задълженото лице и да намерим най-лесния и ефективен начин за погасяване на задължението му.

Защо да ни възложите събирането на Вашите вземания?

Защо да изберете аутсорсинг при събирането на вземания?

Работата с нас ще Ви осигури:

  • Професионален подход и лична ангажираност;
  • Оптимизиране на разходите и повишаване на събираемостта;
  • Повишаване на Вашите финансови резултати;
  • Минимална ангажираност на Вашия екип към събиране на вземанията;
  • Съкращаване на административните процеси и дейности за Вас.

Използвайки специализирани методи и професионалисти, намалявате риска от влошаване на отношенията си с Вашия партньор и увеличавате шанса за успешно погасяване на задължението и запазване на изградените бизнес отношения.